Botox & Fillers

Saxins & beauty

Baltzarsgatan 12

211 36 Malmö

Tfn Frisör, massage, samt injektionsbehandlingar: 040-685 85 83

Tfn Kbt-terapeut 0708-252394

Tfn Zonterapeut 0703-570788

Botox & fillers

 

Behandlingen utförs av Helen Lundh; Certifierad injektionssköterska och legitimerad operationssköterska. Helen har arbetat med plastikkirurgi sedan 1987 varav 14 år på privata platkkirurgiska kliniker: Akademikliniken, Citadellkliniken och Bellakliniken.

För att kunna utföra injektion med neurotoxin (botox) krävs delegation av läkare, vid min sida finns därför Överläkare och spec, Dr Håkan Magnusson.

Fillers: Restylane eller Juvederm

 

Reducerar effektivt fina linjer och rynkor,konturerar och skapar volym samt förbättrar hudens struktur och elasticitet . Detta görs på ett naturligt sätt genom att injicera hyaluronsyra, ett kroppseget material. Produkterna har funnits på marknaden i över 20 år ( restylane är en svensk produkt). Exempel på injektionsområden:

Läppar

Kinder

Haka

Näsa

Pris: 1 ml 3000kr

Botox och Azzalure:

 

Ett muskelförlamande medel som injiceras med mycket tunn nål direkt i det område som önskar behandlas. Rynkorna slätas ut och man kan förhöja ögonbrynen en aning.Effekten blir synlig efter ca en vecka och varar i ca sex månader. Efter denna tid går det bra att göra en ny behandling. Det vanligaste området för behandling är pannan och området mellan ögonen och ”kråksparkar”.

Pris: 2000-4000kr beroende på mängd.